top of page
uitvaartbegeleider Patty Duijn

Over mij 

Mijn keuze

Mijn passie

Mijn naam is Patty Duijn, geboren in Haarlem op 11 februari 1973 en getogen in Santpoort Noord als ondernemersdochter van de slager. In 2002 werden wij ouders van onze tweeling Daan en Thijs. Op 18 jarige leeftijd kreeg ik een intense ervaring met de dood. Mijn vader overleed plotseling aan een wespensteek. Ook nadien heb ik meerdere malen afscheid moeten nemen van mensen in nabije kring. Het heeft mij altijd gefascineerd wat verlies en afscheid nemen met mensen en vooral met een heel gezin doet.

 

23 jaar heb ik gewerkt in commerciële- en financiële dienstverlening.

Van de werkvloer tot coachende en leidinggevende functies.

In 2009 ben ik, naast mijn full time baan, gestart met vrijwilligerswerk in het hospice "Bijna Thuis Huis Velsen". Door het werken aan het bed met terminaal zieke patiënten, door met hen en de mensen om het bed te spreken, door te ontdekken waar mijn talenten het beste op zijn plaats zijn, ontstond bij mij de behoefte veel meer te gaan werken vanuit mijn passie voor de mens en het leven. Zo nam ik eind 2013 het besluit mijn werkervaring, mijn talenten en bovenal mijn levenservaring te bundelen.
 

Met mijn passie voor de mens en vooral het leven richt ik mij, samen met mijn team, op een essentieel stuk van rouw;  “het beleven en integreren van de (aankomende) dood in het leven op een natuurlijke manier”, ze noemen mij dan ook wel een 'rouwdoula'. Voor een beeld over al mijn werkzaamheden naast het begeleiden van uitvaarten kijk ook gerust eens op www.rouwdoula.nl

 

" afscheid is de geboorte van een herinnering"

warm  open

 echt  luisterend     lef daadkrachtig     betrouwbaar 

 empatisch  attent passievol  rots  verbinder positief

 humor  sensitief 

 communicatief vaardig  coach  sterk waterman

 oplossingsgericht 

bottom of page