Team Patty Duijn

Hard werken, genieten, loyaal zijn en samen sterk!

Dat heb ik meegekregen van thuis, probeer ik aan onze kinderen over te dragen en is ook de kracht en werkwijze van ons team. 

Ons team bestaat uit begeleiders met ieder hun eigen talenten, persoonlijkheid en specialisme. Allen werkend met een door mij ontwikkelde visie.

Graag stel ik ons aan u voor.

Liefs,

Patty Duijn

Patty Duijn, gepassioneerd begeleider bij leven en afscheid, rouwdeskundige, gezinscounseler, uitvaartbegeleider; coach, spreker en inspirator; kortom een echte rouwdoula

'Natuurlijk omgaan met de dood': dat is de missie. Haar kracht is lucht brengen in de zwaarte, rust en overzicht in de chaos, vertrouwen en altijd op juiste nabijheid/afstand. Zij heeft opleidingen gedaan in coaching, gezinscounseling en mediation. Werkte als vrijwilliger in een hospice. Haar specialiteit is de gespreksvoering in complexe (gezin)situaties. Een echte rouwdoula dus; een persoonlijke coach ten tijde van rouw en verlies.

Lisette Koenders, (uitvaart)begeleider met rust, warmte, betrokkenheid en vol levenservaring

Lisette is met veel plezier werkzaam binnen ons team. Zij doet haar werk met hart en ziel en is (helaas) bekend met wat een grote impact een plotseling overlijden teweeg kan brengen in een jong gezin. Met haar ervaring en liefde voor de mens is zij een zeer rijke aanvulling op ons team.

Mayke van Straalen, (uitvaart)begeleider met aandacht voor de mens, overzicht en rust

Als geen ander weet Mayke wat afscheid nemen is. Al op jonge leeftijd nam zij afscheid van haar moeder, niet veel later van haar vader. Loslaten, de nieuwe werkelijkheid omarmen, verdriet voelen, maar ook de schoonheid zien in de oude en nieuwe situatie. Er ondanks alles het beste van maken. Durven te genieten, durven in het moment te zijn, te voelen. Door oprechte interesse en haar nieuwsgierigheid in het verhaal achter het verhaal, de mens leren kennen. Juist dat maakt haar zo compleet.

Natasja van den Berk, (uitvaart)begeleider, open minded en een natuurlijke verbinder

Natasja is op haar best als ze werkt vanuit haar gevoel en dit combineert met haar talent om overzicht te houden. Haar kracht ligt in het makkelijk verbinden met mensen. Rust en denken in mogelijkheden zijn kenmerkend voor haar.

Evelyne des Bouvrie, (uitvaart)begeleider met een ruime ervaring met mensen met dementie

Evelyne is een vrouw met een warm en groot hart voor de medemens. Zij verrijkt ons team met haar jarenlange ervaring in de geriatrische zorg. Omgaan met (oudere) mensen met dementie alsook het nauw betrekken van hun familieleden, die verlies bij leven ervaren, is voor haar vertrouwd terrein. De kracht van Evelyne is haar luisterend oor alsook het hebben van de capaciteit beslissingen te durven nemen waneer dat nodig is. Met haar open gezicht en glimlach voelen de mensen zich nagenoeg altijd meteen thuis bij Evelyne.

Shirley van Eeken, personal assistant, gestructueerd, loyaal, zorgzaam, rustig en vrolijk

Shirley is sinds juni 2019 de rechterhand van Patty. Daarnaast ondersteunt zij het gehele team waar nodig en is zij de vaste kracht op ons kantoor. Shirley beheert de email info@pattyduijn.nl en bemant de telefoon. In de nazorg is ook zij de vriendelijke en rustige stem die na enkele maanden nog eens telefonisch polst hoe het onze families vergaat. Door dit alles is Shirley een belangrijke spil in ons team en een nog belangrijkere schakel voor de families die wij begeleiden. Zij is te bereiken op shirley@pattyduijn.nl

Sabine Neve, creatief assistent, gastvrouw en bloemist met beleving

Sabine is al sinds 2016 onderdeel van ons team als creatief assistent. Met name bij ceremonies op locatie. Haar specialisme is "beleving met bloemen".  Het belangrijkste voor families is dat zij bij de mensen thuis komt en in staat is te vertalen met haar handen wat de families voor ogen hebben als het om bloemen gaat. Of dat nou een los stuk, traditioneel, met onderdelen van een motor, boeken erin verwerkt, 1 kleur of juist heel wild en bont...altijd is het kloppend.

Anita Kramer-vd Vaart, gastvrouw met een hart voor mensen, bloemist

Anita is sinds 2017 werkzaam in ons team. Zij is een warme  en betrokken vrouw met uitstraling. Altijd oog voor iedereen. De reden waarom genodigden zich welkom en gezien voelen. Anita is een harde werker en loyaal naar haar collega's. Daarnaast is Anita van oorsprong bloemist en dat verleer je natuurlijk nooit en van dat talent maken we graag gebruik indien nodig. 

Loes van der Feen, gastvrouw op oproepbasis, altijd met een glimlach op haar gezicht

Loes werkt bij ons team als oproepkracht in de rol van gastvrouw. Haar open glimlach maakt haar een benaderbare vrouw. Ze is hartelijk en zorgzaam voor haar medemens. Mochten we handen te kort komen staat Loes altijd paraat in te springen. 

Anneke Dijkstra, administratieve duizend poot, verantwoordelijk voor facturatie

Anneke is onze administratieve duizend poot en de rechterhand van Patty. Zij beheert projecten en doet de facturatie en betalingen. Heb je vragen over de factuur of over het laten uitbetalen van verzekeringsgelden? Stel ze haar gerust. Zij is via email te bereiken op anneke@pattyduijn.nl 

Andre en Mieke Mes, specialisten in gepersonaliseerd drukwerk

Andre en Mieke Mes van Kopie-Druk en Flex Werkplek Santpoort, onze krachten op de achtergrond als het gaat om het maken van mooie persoonlijke rouwkaarten in combinatie met gepersonaliseerde details. Samen met Andre achter de PC ontwerpen we bij iedere familie een kaart die persoonlijk is en waar ze 100% tevreden mee zijn. Dat het echt een rouwkaart/annonce is om, hoe verdrietig ook, trots op te zijn. Met Mieke zoeken we altijd samen naar persoonlijke details per familie. Naamcadeaus, lichtjes, gepersonaliseerde condoleanceboeken, foto's maar dan net even anders of wat dan ook. Het samenwerken met Andre en Mieke is een creatief, plezierig en inspirerend proces gebleken voor ons allen. Reden ook dat onze werkplek vaak bij hen in de winkel is. De synergie is super en resulteert in prachtige eindresultaten voor de families. 

Please reload

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • LinkedIn Clean

Uitvaart Santpoort         Uitvaart Haarlem              Uitvaart Alkmaar

Uitvaart Driehuis            Uitvaart Heemstede         Uitvaart Beverwijk

Uitvaart Velserbroek      Uitvaart Amsterdam        Uitvaart Castricum

Uitvaart IJmuiden            Uitvaart Bloemendaal     Uitvaart Heemskerk

Uitvaart Zandvoort            Uitvaart Vogelenzang      Uitvaart Aerdenhout