Team Patty Duijn

Hard werken, genieten, loyaal zijn en samen sterk!

Dat heb ik meegekregen van thuis, probeer ik aan onze kinderen over te dragen en is ook de kracht en werkwijze van ons team. 

Ons team bestaat uit begeleiders met ieder hun eigen talenten, persoonlijkheid en specialisme. Allen werkend met een door mij ontwikkelde visie.

Graag stel ik mijn team voor.

Liefs, Patty Duijn

Lisette Koenders Team Patty Duijn

Lisette Koenders

Uitvaartbegeleider

Lisette doet haar werk met hart en ziel en is (helaas) bekend met de impact van het plotseling verlies in een jong gezin van een van de ouders. Met haar ervaring, warmte en liefde voor de mens is zij een zeer waardevolle kracht binnen ons team. 

Evelyne des Bouvrie Team Patty Duijn

Evelyne des Bouvrie

Uitvaartbegeleider

Evelyne is een vrouw met een warm en groot hart voor de medemens. Zij heeft jarenlange ervaring in de geriatrische zorg. Omgaan met (oudere) mensen met dementie alsook het nauw betrekken van hun familieleden, die verlies bij leven ervaren, is voor haar vertrouwd terrein. Mensen voelen zich over het algemeen direct bij haar thuis. 

Anja de Wolff Team Patty Duijn

Anja de Wolff

Medewerker uitvaartteam

Anja ondersteunt het uitvaartteam. Haar expertise ligt bij de post mortale zorg. Zij is rustig van aard, geduldig bij families en is zeer punctueel. Haar flexibele inzetbaarheid binnen het team maakt van Anja een zeer waardevolle kracht.

_edited.jpg

Patty Duijn

Begeleider leven en afscheid Rouwdoula

'Natuurlijk omgaan met de dood'; dat is de missie. Haar kracht is lucht brengen in de zwaarte, rust en overzicht in de chaos, vertrouwen en altijd op juiste nabijheid/afstand. Haar specialiteit is gespreksvoering in complexe (gezin)situaties. Een echte rouwdoula dus; een persoonlijk begeleider bij verlies.

Sabine Neve Team Patty Duijn

Sabine Neve

Gastvrouw / bloemist

Bij aankomst een warme glimlach. Dat is wat je van Sabien krijgt als je aankomt bij een condoleance of afscheidsdag. Je wordt gezien, geholpen en ondersteunt waar nodig. Het creatieve inzicht van Sabine zorgt voor een setting op locatie die precies dat uitstraalt wat wenselijk is en toevoegt. En laat ze nou ook nog eens goed zijn met bloemen.

Anneke Dijkstra Team Patty Duijn

Anneke Dijkstra

Financiële administratie

Anneke is onze administratieve duizendpoot. Zij doet de facturatie en betalingen. Heb je vragen over de factuur of over het laten uitbetalen van verzekeringsgelden? Stel ze haar gerust. Zij is via email te bereiken op anneke@pattyduijn.nl

Natasja van den Berk Team Patty Duijn

Natasja van den Berk

Uitvaartbegeleider

Natasja is op haar best wanneer ze werkt vanuit haar gevoel en dit combineert met haar talent overzicht te houden. Haar kracht ligt in het verbinden van mensen. Rust en denken in mogelijkheden zijn ook zeer kenmerkend voor haar. 

Corien Stembert Team Patty Duijn

Corien Stembert

Uitvaartbegeleider

Corien heeft jarenlange ervaring in de reis- en evenementenwereld. Zij is een harde werker en regelt graag. Zij heeft oog voor de mens, bezit zachtheid, luisterkracht en humor. Tel daar levenservaring  bij op en je begrijpt waarom ze onderdeel is van ons team. 

Esther van Dijk.jpg

Esther van Dijk

Uitvaartbegeleider io

Esther is een lieve, rustige en sterke vrouw vol met ervaring uit werk en leven.  Zij is gewend hard te werken en raakt niet in paniek van chaos. Zij geniet van het werken in een team, is flexibel en zo een waarop je bouwen en vertrouwen kunt en een persoon die je graag om je heen hebt.

Shirley van Eeken Team Patty Duijn

Shirley van Eeken

Personal assistant 

Shirley is de sturende kracht achter Patty en is de vaste kracht op kantoor. Zij beheert de telefoon, email en agenda. In de periode na het afscheid is zij de eerste die na circa 6 maanden weer contact legt met de families. Naast haar activiteiten voor Team Patty Duijn ondersteunt zij ook Levenslust APK  en alle activiteiten van Patty als Rouwdoula.

Anita Kramer Team Patty Duijn

Anita Kramer

Gastvrouw 

Anita is een verzorgde, warme, betrokken en bevlogen vrouw met uitstraling. Ze heeft oog voor iedereen en is een harde werker. Een teamspeler pur sang. Bij een condoleance of afscheidsdag is zij het die u ontvangt, uw vragen beantwoordt of de weg wijst.  Met recht iemand om op te vertrouwen en te kunnen bouwen.