top of page

Team Patty Duijn

Hard werken, genieten, loyaal zijn en samen sterk!

Dat heb ik meegekregen van thuis, probeer ik aan onze kinderen over te dragen en is ook de kracht en werkwijze van ons team. 

Ons team bestaat uit begeleiders met ieder hun eigen talenten, persoonlijkheid en specialisme.

Allen werkend met een door mij ontwikkelde visie.

Graag stel ik mijn team voor.

Liefs, Patty Duijn

Lisette Koenders Team Patty Duijn

Lisette Koenders

Uitvaartbegeleider

Lisette doet haar werk met hart en ziel en is (helaas) bekend met de impact van het plotseling verlies in een jong gezin van een van de ouders. Met haar ervaring, warmte en liefde voor de mens is zij een zeer waardevolle kracht binnen ons team. 

Corien Stembert Team Patty Duijn

Corien Stembert

Uitvaartbegeleider

Corien heeft jarenlange ervaring in de reis- en evenementenwereld. Zij is een harde werker en regelt graag. Zij heeft oog voor de mens, bezit zachtheid, luisterkracht en humor. Tel daar levenservaring  bij op en je begrijpt waarom ze onderdeel is van ons team. 

Natasja van den Berk Team Patty Duijn

Natasja van den Berk

Uitvaartbegeleider

Natasja is op haar best wanneer ze werkt vanuit haar gevoel en dit combineert met haar talent overzicht te houden. Haar kracht ligt in het verbinden van mensen. Rust en denken in mogelijkheden zijn ook zeer kenmerkend voor haar. 

Maxime de Koning Team Patty Duijn.jpg

Maxime de Koning

Uitvaartbegeleider jr.

Maxime is een jonge vrouw met een groot hart en liefde voor de mensen om haar heen. Ze is enthousiast, een regelkont en geïnteresseerd in wat mensen te vertellen hebben. Tel daarbij haar zorgzaamheid op en je hebt een prachtige combinatie van kwaliteiten die haar in het werk een fijn mens maken om om je heen te hebben in tijden van verdriet. Ze is dan een steun en toeverlaat.

Shirley van Eeken Team Patty Duijn

Shirley van Eeken

Personal assistant 

Shirley is de sturende kracht achter Patty en de vaste kracht op kantoor. Haar rust en talent voor structuur zijn haar geheime wapens. Zij beheert de telefoon, email, agenda van Patty , Team Patty Duijn en Rouwdoula. Daarnaast ondersteunt zij Anneke bij de  financiele administratie. Ze is niet op de voorgrond maar ongelooflijk zichtbaar in ons team. Fijn dat zij er is met al haar warmte en zorgzaamheid voor iedereen in het team en daarbuiten. 

Sabine Neve

Sabine Neve

Gastvrouw / bloemist

Bij aankomst een warme glimlach. Dat is wat je van Sabien krijgt als je aankomt bij een condoleance of afscheidsdag. Je wordt gezien, geholpen en ondersteund waar nodig. Het creatieve inzicht van Sabine zorgt voor een setting op locatie die precies dat uitstraalt wat wenselijk is en toevoegt. En laat ze nou ook nog eens goed zijn met bloemen.

Anneke Dijkstra Team Patty Duijn

Anneke Dijkstra

Financiële administratie

Anneke is onze administratieve duizendpoot. Zij doet de facturatie en betalingen. Heb je vragen over de factuur of over het laten uitbetalen van verzekeringsgelden? Stel ze haar gerust. Zij is via email te bereiken op anneke@pattyduijn.nl

Evelyne des Bouvrie Team Patty Duijn

Evelyne des Bouvrie

Uitvaartbegeleider

Evelyne is een vrouw met een warm en groot hart voor de medemens. Zij heeft jarenlange ervaring in de geriatrische zorg. Omgaan met (oudere) mensen met dementie alsook het nauw betrekken van hun familieleden, die verlies bij leven ervaren, is voor haar vertrouwd terrein. Mensen voelen zich over het algemeen direct bij haar thuis. 

Erica Horsman

Erica Horsman

Uitvaartbegeleider

Erica is een vrouw met mooie eigenschappen. Lief, zacht en krachtig. Zij heeft 16 jaar bij de Politie gediend in diverse functies. Zij is in staat overzicht te houden, te handelen, en verliest nooit de mens uit het oog. Wanneer je haar ontmoet ervaar je direct vertrouwen. Zij is een fijne collega,  en zal er voor haar medemens altijd zijn.

Esther van Dijk.jpg

Esther van Dijk

Uitvaartbegeleider 

Esther is een lieve, rustige en sterke vrouw vol met ervaring uit werk en leven.  Zij is gewend hard te werken en raakt niet in paniek van chaos. Zij geniet van het werken in een team, is flexibel en zo een waarop je bouwen en vertrouwen kunt en een persoon die je graag om je heen hebt.

_edited.jpg

Patty Duijn

Systemisch (uitvaart-) begeleider bij leven en afscheid |  Rouwdoula

'Natuurlijk omgaan met de dood'; dat is de missie. Haar kracht is lucht brengen in de zwaarte, rust en overzicht in de chaos, vertrouwen en altijd op juiste nabijheid/afstand. Haar specialiteit is gespreksvoering in complexe (gezin)situaties. Een echte rouwdoula dus; een persoonlijk systemisch begeleider bij verlies.

Charlotte.JPG

Charlotte Graaman

Coördinator Team Patty Duijn

Een fijne energie is wat je ervaart als je Charlotte ontmoet of aan de lijn krijgt. Vriendelijk, behulpzaam, flexibel en daadkrachtig.  Zij maakt de planning en ondersteunt het team daar waar nodig. U kunt haar tegenkomen aan de telefoon, maar net zo makkelijk als gastvrouw bij een condoleance, een aanname of het maken van een rouwkaart samen met u. Door haar multi talent is zij een zeer waardevolle kracht voor families en voor ons team. En ja; ze kan u ook nog trouwen. Onze eigen Babs.

Anita Kramer Team Patty Duijn

Anita Kramer

Gastvrouw 

Anita is een verzorgde, warme, betrokken en bevlogen vrouw met uitstraling. Ze heeft oog voor iedereen en is een harde werker. Een teamspeler pur sang. Bij een condoleance of afscheidsdag is zij het die u ontvangt, uw vragen beantwoordt of de weg wijst.  Met recht iemand om op te vertrouwen en te kunnen bouwen. 

bottom of page