Uitvaartbegeleiding Patty Duijn Kwaliteit bij leven en afscheid

            Belangrijk 

Ongeacht uw verzekering kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen

Fee 

 

Voor ieder budget kan een warme, persoonlijke, passende begeleiding en uitvaart worden verzorgd. Samen kijken we naar uw wensen en mogelijkheden. Soms vraagt het meer creativiteit het passend te maken binnen uw budget. Het lukt altijd.


Wij werken met een vaste fee van € 2.515 voor onze persoonlijke

(coachende en organiserende) begeleiding en de 24/7 bereikbaarheid. Bij speciale wensen van bijvoorbeeld een aparte locatie, woonachtig buiten een straal van 20 km vanaf Santpoort, kan een aanvullende fee begroot worden ivm kosten voor extra reis en tijd. Een uitvaart kost totaal gemiddeld tussen de  € 5.500 en  € 9.500.

Na het bespreken van uw wensen ontvangt u van ons een begroting. 

Deze begroting is een verzamelnota. Het bevat de fee voor onze persoonlijke begeleiding, vermeerderd met alle kosten van de benodigde diensten van derden, huur van locaties, ingekochte producten. 

Bij meerdere voorgesprekken, begeleiding bij leven gedurende een langere periode of juist extra coaching van het individu/gezin in de nazorg (beide door inzet Rouwdoula, zie ook www.rouwdoula.nl ), wordt gekeken wat nodig is en wat daarvan de eventuele financiele gevolgen kunnen zijn. Ook hierover wordt altijd vooraf en transparant gecommuniceerd. Belangrijk is dat maatwerk geleverd kan worden. 

 

Op die manier bent u vooraf goed geinformeerd en daardoor geen verrassingen achteraf.