top of page
Uitvaartbegeleiding Patty Duijn Kwaliteit bij leven en afscheid

            Belangrijk 

Ongeacht uw verzekering kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen

Fee 

 

Voor ieder budget kan een warme, persoonlijke, passende begeleiding en uitvaart worden verzorgd. Samen kijken we naar uw wensen en mogelijkheden. Soms vraagt het meer creativiteit het passend te maken binnen uw budget. Het lukt altijd.


Wij werken met een vaste fee van € 2.650 voor onze persoonlijke, organiserende, coachende en toch bescheiden begeleiding in de afscheidsweek en onze professionele begeleiding op de afscheidsdag.

Daarbij vinden wij korte lijnen en goede bereikbaarheid van groot belang.

Bij speciale wensen van bijvoorbeeld een aparte locatie, woonachtig buiten een straal van 20 km vanaf Santpoort, kan een aanvullende fee begroot worden ivm kosten voor extra reis en tijd. Een uitvaart kost totaal gemiddeld tussen de  € 5.500 en  € 9.500.

Na het bespreken van uw wensen ontvangt u van ons een begroting. 

Deze begroting is een verzamelnota. Het bevat de fee voor onze persoonlijke begeleiding, vermeerderd met alle kosten van de benodigde diensten van derden, huur van locaties, ingekochte producten. 

Bij meerdere voorgesprekken, begeleiding bij leven of juist extra begeleiding van het individu/gezin in het lopende proces of erna kan inzetbaarheid van Rouwdoula Patty Duijn zinvol zijn. Kijk gerust eens op www.rouwdoula.nl  . In overleg wordt gekeken wat nodig is en wat de investering daarvoor is. Te allen tijde wordt maatwerk geleverd. 

 

Op die manier bent u vooraf goed geinformeerd en daardoor geen verrassingen achteraf.

bottom of page