top of page
Begeleiding bij leven


Begeleiding bij leven

Iemand die weet dat hij of zij gaat sterven, wil soms zelf de uitvaart met een uitvaartbegeleider bespreken. Het hebben van de regie kan zeer helpend zijn. Daarnaast kan het u en uw naasten veel rust geven als alle wensen voor wat betreft de begrafenis of crematie, de manier van opbaren, de locatie van de dienst, de muziek en veel meer details zijn doorgesproken en op papier staan.

 

Met name in (jonge)gezinnen waar sprake is van een terminale situatie en begeleiding nodig is in de toch al heel moeilijke situatie, worden wij reeds in het voortraject betrokken. Vooral omdat het een moeilijk onderwerp blijft tussen partners en/of kinderen. Een gesprek mogelijk maken waarin een ieder kan zeggen wat hij denkt is dan vaak een belangrijke taak.

 

Neemt u gerust contact met ons op wanneer u over dit onderwerp wilt spreken in een veilige en warme setting.

Notitieboek "Wat Als..."

Patty en haar team doen veel voorbesprekingen.   

Omdat het een moeilijk onderwerp blijft, hebben zij speciaal daarvoor het notitieboek "Wat als..." ontworpen". 


Hiermee kunt u in alle rust vooraf nadenken en opschrijven hoe u alles rondom uw afscheid graag geregeld ziet. Het leidt u op op een natuurlijke wijze langs alle facetten en er is veel ruimte voor eigen aantekeningen en teksten. Veelal wordt het ook gebruikt als handvat om een moeilijk onderwerp voorzichtig bespreekbaar te maken.

Het notitieboek is hier eenvoudig te bestellen

bottom of page