top of page

Unieke herinneringen

 

Memento Vitae
WENDY-nieuw.jpg

'Memento Vitae’ zijn persoonlijke Stillevens voor mensen die op een speciale manier stil willen staan bij het leven van een dierbare. 

Kunstenares Mirjam Verschoor stileert en fotografeert waardevolle spullen van een overleden dierbare en voegt dit samen in een uniek en persoonlijk stilleven dat kan dienen als erfstuk voor de familie, vrienden en nabestaanden. Memento Vitae vertelt een persoonlijk en intiem verhaal over het leven en de nalatenschap van de persoon. Hierdoor blijft de herinnering aan de persoon op een bijzonder manier in stand. 

 

Een unieke en liefdevolle manier om een dierbare te herdenken.
www.tribecalledtrash.nl/mementovitae

Hart van hout

Arnaldo verloor zijn zoon en besloot zelf een grafkistje te maken. Een prachtig “hart van hout”.

Al snel besefte hij dat hij ook andere ouders troost zou kunnen bieden hiermee. En zo ontstond Hart van Hout. Uit liefde ontstaan met passie gemaakt.

www.hartvanhout.nl

Foetus-kistje-mandje-Hart-van-hout-1020x
Candle Letter 

Schrijf een persoonlijke brief of herinnering aan iemand en rol het papier tot een kaars. Een bijzonder moment van herdenking waarbij de tekst opgaat in licht, warmte en energie. 
www.creatuals.com

Allerzielen-Herinneringsboom-afscheid-st

Herinneringsboom

OnceUponaTree is een prachtig en symbolisch troostcadeau. Alle dierbare herinneringen aan een overleden persoon blijven levend en groeien verder in de boom. In de herinneringsboom is plaats voor 28 foto’s van speciale momenten of mooie uitspraken van de persoon die zo wordt gemist.

www.onceuponatree.nl

3086064.jpg
Memories to keep | mini urnen

 "Mensen willen het vasthouden en voelen'. Dat is iets anders dat wat je met een urn doet. Daar ga je niet mee op de bank zitten. En dat kan hier wel mee. Ik sprak een vrouw die een kindje had verloren. Ze vertelde dat ze, altijd als ze op vakantie waren, met haar gedachten thuis was, bij de urn. Stel dat er iets mee zou gebeuren? Ze wilde de mini-urn hebben, zodat ze een beetje as mee kon nemen op vakantie." aldus maker Harm Rietveld. Meer weten kijk gerust eens op www.memoriestokeep.nl

bottom of page