top of page
Uitvaartbegeleiding Patty Duijn Kwaliteit bij leven en afscheid Nazorg


Nazorg

 

Na de uitvaartweek krijgen de nabestaanden direct te maken met de administratieve handelingen van het overlijden van hun naaste. Een (vaak) confronterende en evengoed noodzakelijke periode.

 

In de praktijk zien we hier veel problemen ontstaan. Want naast het feit dat iemand in rouw is en niet altijd emotioneel direct in staat te handelen, weten de nabestaanden vaak ook niet  “wat” ze allemaal moeten gaan regelen en laat staan 'hoe" ze dat moeten doen. Denkt u bijvoorbeeld aan het wijzigen van tenaamstellingen of opheffen van bankrekeningen, aflossen van hypotheken door de uitkering uit een levensverzekering, abonnementen, opheffen van Social Media om zo slechts enkele voorbeelden te noemen.

 

Door de 23 jarige brede achtergrond van Patty Duijn in de financiële- en verzekeringsdienstverlening kunnen wij u helpen overzicht te krijgen in wat direct nodig is en wat later kan. Daarnaast kunnen wij u in contact brengen met specialisten die betrouwbaar en vakkundig zijn als het om uitvoeren van financiële producten gaat.

 

Zaken samen bespreken en regelen geeft overzicht en rust in deze stormachtige periode.

 

Neemt gerust contact met ons op wanneer u hulp nodig heeft bij bovenstaande zaken. 

bottom of page