top of page

Levenslust: het hele jaar door!

Levenslust APK is het nazorg programma van Team Patty Duijn dat verzorgd wordt door Rouwdoula B.V. Omdat nazorg en hulp bij het weer in beweging komen na verlies is onze nazorg ook open voor alle mensen die niet door ons team begeleid zijn, hetzij tegen een geringe vergoeding. Want wat ons drijft: onder alle omstandigheden uitzicht houden op de leuke kanten van het leven en in beweging blijven. Ook als dat soms (even) niet lukt. Het team van Levenslust ziet rouw als een natuurlijk proces, niet als een ziekte.

Levenslust APK is een initiatief om mensen die (tijdelijk) vastlopen een zetje in de goeie richting te geven. Ze te helpen de stap uit huis te zetten en in beweging te komen. Letter als figuurlijk bedoelt. We bedenken met het Team Levenslust APK evenementen waar je laagdrempelig heen kunt met de belofte dat je met energie en nieuwe ontmoetingen weer naar huis gaat. Denk hierbij aan bijeenkomsten als Rouw-APK (een maandelijkse samenkomst waarbij de nadruk op ervaringen delen ligt), als evenementen Koken met Levenslust, Fietsen met Levenslust, Wandelen met Levenslust... en ideeën om te gaan Zingen met Levenslust etc liggen er ook. 

 

Wij zijn van mening dat rouw ruime en aandacht verdient als het zich aandient en dat er geen vast recept voor is. Rouwen is hard werken en soms na jaren kom je het zomaar opeens weer tegen. En dan, waar kun je terecht?

 

Wees welkom bij ons. Bij Levenslust APK is er altijd een luisterend oor of juist heerlijk evenement waar je met gelijkgestemden bent en de inspiratie vindt om weer op verder te bouwen.

Kijk hier voor de agenda en meld je vooral aan op de nieuwskrant van Rouwdoula. Dan hoef je niets te missen.

bottom of page