Levenslust: het hele jaar door!

Het is misschien geen voor de hand liggende combinatie: iemand die professioneel begeleidingen doet bij leven en afscheid, en iemand die hulp probeert te bieden aan mensen die het leven niet meer zien zitten, maar toch; Patty Duijn en Bram Bakker houden van mensen en van het  leven, ook in die situaties dat het leven (even) helemaal niet meer leuk is. Situaties die ze beiden in hun werk veelvuldig tegenkomen. Onder alle omstandigheden uitzicht houden op de leuke kanten van het leven, dat is wat hen drijft. Ook als dat soms (even) niet lukt. Patty en Bram zien rouw als een natuurlijk proces, niet als een ziekte.

Levenslust APK is een initiatief om mensen die (tijdelijk) vastlopen een zetje in de goeie richting te geven. Ze te helpen de stap uit huis te zetten en in beweging te komen. Letter als figuurlijk bedoelt. We bedenken met het Team Levenslust APK evenementen waar je laagdrempelig heen kunt met de belofte dat je met energie en nieuwe ontmoetingen weer naar huis gaat. Denk hierbij aan bijeenkomsten als Rouw-APK (een maandelijkse samenkomst waarbij de nadruk op ervaringen delen ligt), als evenementen Koken met Levenslust, Fietsen met Levenslust, Wandelen met Levenslust... en ideeën om te gaan Zingen met Levenslust etc liggen er ook. 

 

Wij zijn van mening dat rouw ruime en aandacht verdient als het zich aandient en dat er geen vast recept voor is. Rouwen is hard werken en soms na jaren kom je het zomaar opeens weer tegen. En dan, waar kun je terecht?

 

Wees welkom bij ons. Bij Levenslust APK is er altijd een luisterend oor of juist heerlijk evenement waar je met gelijkgestemden bent en de inspiratie vindt om weer op verder te bouwen.

Oktober 2020 start de maandelijkse inloopavond Rouw-APK weer. Informatie hierover volgt binnenkort. 

 

Woensdag 2 september is er Koken met Levenslust (zie de flyer).

Mogen wij jou ontvangen? Meld je aan via info@levenslust.online

Koken_met_flyerA5 jpeg.jpg