top of page

"Wat Als"...


"Hallo, Kom binnen, zeggen ze samen. Beetje onwennig nog, al snel voelen zij zich op het gemak bij me, een veilige en ontspannen sfeer. Een kopje thee, een koekje, twee mensen die midden in het leven en een gezin staan ....

Mensen hebben behoefte aan structuur, eerste ideeën, een blauwdruk voor, samen praten en creëren voor "Wat Als ..."

Samen de werkelijkheid 'voorzichtig' benoemen. Natuurlijk pijn dat aangeraakt wordt ... logisch, is ook ruimte voor....en toch weer verder......."merk dat het me rust geeft Patty, fijn dat je er bent" ...

Ik rij weg, op weg naar huis, op weg naar mijn gezin. En ik ben dankbaar dat ik hier heb mogen zijn in dit stadium. Dankbaar dat ik het gezin mag begeleiden. Dankbaar dat er nu in dit gezin gesproken kan worden over "Wat Als ..."

Recente blogs
Archief
bottom of page