top of page

Suite Westerveld

Al ruim een jaar hebben wij een prachtige suite binnen Sterrenheuvel te Haarlem. Een plek waar al veel families in alle rust en met privacy konden ‘zijn’. Iedere familie, niemand uitgezonderd, werd aangenaam verrast door de plek, de ruimte, de sfeer en privacy. Voor hen een waardevolle beleving in tijden van verlies.

En nu door...

Met trots mogen wij delen dat wij vanaf maandag 15 juni 2020 over een geweldige tweede suite beschikken!

De bewoners in de IJmond krijgen nu ook de gelegenheid om, in hun eigen geliefde gemeente Velsen, en in onze sfeer in de watten gelegd te worden ten tijde van verlies. Een eigen plek waar je kunt ‘zijn’ als het nodig is. Waar je privacy ervaart en waar je zelf de tijd bepaalt. Niemand gaat jou vertellen wanneer je wel/niet bij jouw overleden geliefde kan zijn. Met een eigen sleutel heb je 24/7 zelf de regie. Hoe fijn?!

Vanaf maandag is Suite Westerveld een feit. De suite is gelegen in Villa Westerveld op het prachtige groene en rustgevende gedenkpark van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Ons team is druk bezig met inrichtingen en we gaan er speciaal voor jou een prachtige en waardevolle plek van maken waar de traan en lach er beide mogen zijn.

Ik, Patty Duijn, ben trots op deze stap, trots op ons team en heel erg blij met deze suite op Westerveld in onze eigen mooie regio IJmond.

Ps: Ooit stond er een jong meisje van achttien jaar voor een gesloten hek bij Westerveld. Ze had tranen in haar ogen. Ze wilde naar haar overleden vader maar dat kon niet; ‘Bezoek op afspraak en tijdens kantooruren’... Mijn droom is dat er nooit meer iemand voor een gesloten hek staat. Dat ieder mens, klein of groot, warm ontvangen wordt, aandacht krijgt en gezien wordt in zijn/haar verdriet. Dat ze in alle rust en op zijn/haar eigen moment de dood beleven. We zijn samen weer een stapje verder.

Recente blogs
Archief
bottom of page