Te jong


De nacht een melding. Jong gezin waarvan vader veel te vroeg wegvalt. Jullie praten, ik luister veel en voel. Wat wel nu en wat niet, hoe gaan de meiden. Een continu proces van afstemming. Samen in beweging en de weg zoeken naar wat ok is voor dat moment.

Dan op de dag de kaart maken en locatie bepalen. Weer momenten van werkelijkheid. Een intens en belangrijk proces. Samen zoeken en vinden we de juiste woorden en locatie. Aan het einde van de dag is er een zeer persoonlijke kaart van jullie. Een dag met pijn, verdriet en ook zeker met een lach hier en daar. Ja .... Lieve mama en meiden, kanjers zijn jullie!

Recente blogs
Archief
  • Facebook Team Patty Duijn
  • Instagram Team Patty Duijn
  • LinkedIn Team Patty Duijn
  • Twitter Team Patty Duijn

Uitvaart Santpoort         Uitvaart Haarlem              Uitvaart Alkmaar

Uitvaart Driehuis            Uitvaart Heemstede         Uitvaart Beverwijk

Uitvaart Velserbroek      Uitvaart Amsterdam        Uitvaart Castricum

Uitvaart IJmuiden            Uitvaart Bloemendaal     Uitvaart Heemskerk

Uitvaart Zandvoort            Uitvaart Vogelenzang      Uitvaart Aerdenhout